Blogger templates

Biar Mimpi Sampai Bintang (2011) SDTVRip Astro Ria MKV MediafireBiar Mimpi Sampai Bintang (2011) SDTVRip Astro Ria MKV Mediafire


Sinopsis
Alyah adalah seorang gadis remaja biasa yang baru menerima keputusan SPMnya. Dia bermimpi untuk menyambung pelajarannya ke pengajian tinggi, tetapi oleh sebab pemikiran ibunya, Peah, yang masih kekampungan yang mengutamakan anak lelaki, Alyah terpaksa mengikut kehendak ibunya untuk menolong di gerai ayam mereka di pasar.

Andy Rasputra adalah seorang anak jutawan dari Bandung yang menetap di Malaysia. Dia rimas dengan kehidupannya di Malaysia kerana dia merasakan semua orang yang ingin berkawan dengannya adalah disebabkan kekayaannya.

Pada suatu hari Andy mengambil keputusan untuk berpura-pura menjadi miskin dengan pertolongan bekas pembantu rumahnya, Mak Yam. Sementara itu, Kinah, kawan baik Alyah menyuruh Alyah berpura-pura menjadi kaya agar dia tersangkut dengan teman yang kaya supaya impianya tercapai. Alyah dan Andy bertemu melalui laman facebook dan mula jatuh cinta.

Andy akhirnya memberitahu hal sebenar tentang dirinya kepada Alyah, ketika Alyah ingin memberitahu keadaan sebenar, dia dihentikan oleh Kinah. Tetapi segala-galanya terbongkar apabila ibu Alyah menyangka yang dia akan menjadi GRO. Apabila Andy mendapat tahu keadaan yang sebenar, dia amat kecewa dan berlalu meninggalkan Alyah.

Pelakon
Randy Pangalila (Indonesia), Elfira Loy, Nurul Sakinah, Shahrifah Shahora, Ezzrin Loy, Mahmud Ali Basha, Hanez Suraya, Didie Alias.

Screenshot


DOWNLOAD MEDIAFIRE LINK

PART 1 : http://www.mediafire.com/?p5iksvs3bfflkl9
PART 2 : http://www.mediafire.com/?cwtvojs65t3ktwt
PART 3 : http://www.mediafire.com/?aid2tqm66hg5n6m

SELAMAT MENONTON! HAPPY SELALU! (0_0)


2 comments:

Wholesale Printing said...

I See some post about Priniting Really great. I share to your blog to my Friend

Anonymous said...

Its real steel

Popular posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
By Alip. Powered by Blogger.
 

Sharing Best Movies Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger